sâmbătă, 22 decembrie 2012

Ingeras

Raducu a devenit un ingeras în ceata lui Dumnezeu azi dimineaţă

15 comentarii:

  1. Drum Bun Radu.
    Iti multumesc pentru tot ceea ce m-ai invatat, mi-ai aratat cu o claritate dureroasa ce conteaza in viata si ce nimicuri ne framanta.
    Fara tine as fi fost mai putin. Sper ca intr-o zi sa-ti pot multumi fata in fata.
    Condoleante familiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu l-a vrut langa el de Craciun. Parinti, ati fost oameni foarte puternici, mergand pana la capat pe o cale pe care multi nu ar fi reusit sa o parcurga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Condoleante familiei!Multă putere părinţilor să treacă peste acest an de coşmar.
    R TURCITU piteşti

    RăspundețiȘtergere
  4. Condoleante.....!!!!!Sper ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de el,daca tot si la dorit atat de mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Condoleante si multa putere familiei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Condoleante si multa putere familiei pentru a trece peste aceasta grea incercare ... prea cruda boala pentru un suflet atat de pur si nevinovat. Ma inclin cu respect in fata parintilor care au dus lupta pana peste puterile lor si mai ales in fata ta Raducu, pentru tot ce am invatat de la o faptura atat de gingasa ca tine. Dumnezeu sa te aiba in paza lui!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa-l aibe in paza lui si sa aiba grija de parinti, sa fiti puternici pentru ingerasul vostru chiar daca nu mai e langa voi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Condoleante familiei si fie ca Dumnezeu sa aiba in paza sufletelul nevinovat al acestui inger si sa le aline durerea parintilor si bunicilor. Un suflet, un tata, care a plins si s-a rugat citindu-va postarile..

    RăspundețiȘtergere
  9. Un pui mic a devenit un ingeras, am invatat multe de la voi familie , condoleante si multa putere sa va trimita RADUCU!Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te odihnesti in pace Raducu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Drum Bun Radu - Îngerașule.
    Condoleanțe familiei.

    János (Brașov)

    RăspundețiȘtergere
  11. Raducu e intr-o lume mai buna acum, fara durere, fara boli sau alte lucruri rele....Parinti de ingeras, pentru mine voi sunteti eroi pentru ca ati indurat ce nu multi pot. Il vom avea mereu in suflet pe Raducu, copilul cu ochi mari si bucle si ne rugam ca Dumnezeu sa il ocroteasca si sa il odihneasca in pace! Condoleante!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce poti sa faci cand auzi asa ceva ,DOAR SA PLANGI ,SI IAR SA PLANGI ,am plans si eu cand am aflat.
    Multa putere parintilor sa rezistati acestei incercari ,nu cred ca putem spune ceva care sa va consoleze prea mult ,poate timpul va rezolva si asta .
    mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  13. Durerea ce ma cuprins mi-a redeschis o rana sufletesca ce o port de multi ani.Nu ne putem opune in fata destinului! Dumnezeu sa-i intareasca pe parinti, iar tu pui blond mic si cirliontat, de acolo de sus sa le luminezi viata precum Luceafarul!Dormi in pace RADUCU! Condoleante familiei!!1

    RăspundețiȘtergere
  14. condoleante familiei! durere, multa durere si suferinta. Giorgiana

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Radu.Condoleante familiei...nu am cuvinte.

    RăspundețiȘtergere